تبلیغات
tooptarinha - طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر
 


soup

سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری می شود و اشتیاقی برای خوردن آن نمی ماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید. مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • ½ پیاز
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱-۲ عدد هویج
  • ۲ الی ۳ عدد چغندر
  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • آب یک عدد لیمو
  • خامه ترش برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.

سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید.

یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.

سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر

سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.

سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید.

چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.

اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم.

آموزش پخت سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندرسوپ سبزیجات

روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.

به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.

سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.

سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر

زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد.

بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.

بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمی هم نمک به آن بزنید.

اکنون سوپ ما آماده است روی آن را با خامه ترش و کمی شوید تازه تزئین کرده و میل کنید.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d9%88%d9%be-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%8c-%d8%b3%db%8c%d8%a8-%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%88-%da%86%d8%ba%d9%86%d8%af%d8%b1/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


tooptarinha
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : بهترین وبلاگ Ž
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :